sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Ah suloinen lihaskipu :)

Kävin tänään toista kertaa salilla tekemässä yläkroppatreenin. Lihakset oli vielä kipeenä edelliskerrasta, mutta lämmittelin kädetkin huolella crosstrainerissa. Leukoja en uskaltanut vieläkään lähteä sillä oudolla  tagolla tekemään :D Odotan, kunnes mieheni tulee mukaan henkiseksi tueksi. Muuten treeni meni oikein mukavasti samoilla painoilla kuin viimeksikin. Lisäsin vain yläselkäliikkeen taljalla treeniini. 


Perjantaina kävin salilla tekemässä jalkatreenin, johon kuului kyykkjä, askelkyykkyjä, sumokyykkyjä ja pakaralihasta taljassa. Lisäksi tein vatsalihaksia kolmella eri tapaa, kyljet ja vuorikiipeilijää 2 minuuttia. Musta on aina ihanaa, kun lihakset on kipeenä treenin jälkeen :D Siitä tietää, että treeni on mennyt perille. 

Vaikka oon aikasemminkin käynyt treenaamassa kuntosalilla ja mulla on ollut ohjaajan tekemät ohjelmatkin, en oo ennen ollut tällä lailla innoissani salilla käymisestä. Jotenkin treenaaminen on ollut aikasemmin kuitenkin tylsää, eikä mitään tuloksia oo näkynyt. Luulen, että ongelma on ollut se, että saliohjelmat on olleet liian kevyitä! Mä oon sellanen ihminen, että kun mä lähden treenaamaan, lenkille tai mitä vaan, niin haluan ottaa siitä kaiken irti, kun kerran oon siihen ryhtynyt. Petyn itseni ihan kauheesti, jos jostain syystä tyydyn vaan sluibailemaan ja meen siitä mistä aita on matalin. Samasta syystä salitreeni, jonka jälkeen kädet/jalat ei tärise, on mielestäni hukkaan heitettyä aikaa :D Nyt kun oon kerännyt tarpeeksi itsevarmuutta ja tietoa treenaamisesta ja tehnyt itselleni omiin tavotteisiin sopivan ohjelman, on salilla käyminen just sitä mitä halusinkin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)