maanantai 26. marraskuuta 2012

Tuolit ruokailutilaan


Hah! Ihana sanoa, että kohta meillä on jotain niikin fiiniä kuin "ruokailutila", vaikka kyseessä on tosiasiassa avokeittiön jatke :D However..  aikani kuluksi ja muuttoa odotellessa (19.12.!) olen mietiskellyt, minkälaiset tuolit uuteen ruokailutilaan olis kivat. Ajatuksissa olisi hankkia (vähintään) kuuden hengen keittiönpöytä, joten tuoleja vois parhaassa tapauksessa olla jopa kahdeksan :) Jostain syystä olen nyt ihastunut valkoisiin ja koivun värisiin tuoleihin, jotka saisivat mielellään olla keskenään erilaisia. Pöydän päätyyn tai päätyihin haluaisin käsinojalliset tuolit. Pinnaselkänojat näyttäis olevan tällä hetkellä kovassa huudossa :)

Muistan kuinka muutama vuosi takaperin pyörittelin silmiä kaverille, joka oli ostamassa yli 1.000 euroa maksavaa tv-tasoa. Nyt olen itse tuhlaamassa pelkkiin tuoleihin melkein samaa summaa! :D Ajatuksen kuitenkin on, että nyt sijoitetaan hyvään ja kestävään keittiönpöytään ja tuoleihin, jotka saavat sitten kulkea mukana lähes koko loppuelämän ja kerätä elämän kolhuja. Unelmoin tilavasta ja rauhallisesta ruokailutilasta, jossa voi keskittyä siihen tärkeimpään, eli itse syömiseen. Tähän asti meillä syöminen on tapahtunut pääasiassa sohvalla retkottaen ja tv:tä töllöttäen. Uudessa kodissa tv:tä ei meidän ruokailutilaan ole tulossa!

Tässä muutamia mielessä kummittelevia tuolivaihtoehtoja (kaksi ensimmäistäkin saisivat olla valkoisia, mutten löytänyt kuvia netistä :) Saattaa olla, että ihan heti ei varat riitä kuin yhteen tai kahteen tuoliin, mutta pikku hiljaa, pikku hiljaa... Keittiönpöytä on myös hakusessa, ja kontrastina selkeälinjaisiin, vaaleisiin tuolehin haluaisimme massivisen, tummapuisen ja vähän "rustiikkisen" pöydän. Siitä lisää joskus toiste :)

Design House Stockholm Family

Design House Stockholm Family

Domus
Hay J104

Hay J110

Devon

Bojne


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)