sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kauden eka pitkä lenkki

Kyllä se on nyt niin, että on vähitellen pakko alkaa pidentämään lenkkejä. Tänään juoksin 15,7 km aikaan 1 h 42 min. Tein niin, että laitoin sykemittariin hälytyksen 50 min kohdalle, juoksin yhteen suuntaan ja kun mittari hälyytti, käännyin takas :) Yritin pitää sellaisen vauhdin/sykkeen, että jaksoin loppulenkistä vielä vähän kiristää tahtia.

Ennen lenkille lähtöä join 500 ml Maximin Hypotonic Sports Drink -urheilujuomaa ja lenkille otin sitä mukaan 2 dl pullon. Lenkin jälkeen oli ihana kylmä palautusjuoma jääkaapissa odottamassa. Suklaanmakuinen Maxim Recovery Drink oli huomattavasti parempi kuin mansikanmakuinen. 

Aikaisemmin oon aina pyrkinyt juoksemaan vain pururadalla, tms. hiekkapohjalla, mutta täällä, minne vuodenvaihteessa muutettiin, ei oo oikein hyviä, pitkiä lenkkipolkuja lähellä. Lähin pururata on luultavasti vielä latujen jäljiltä luminen ja muutenkin vaan 3 km pitkä, eli sitä samaa lenkkiä sais hinkata 4-5 kertaa, että mittaa tulis tarpeeks. Juoksin nyt siis ihan asfaltoiduilla kävelyteillä ja polvia kyllä vähän pakottaa. Harmillista.
Maxim-tuotteista, joista Buzzador-kampanjan puitteissa bloggaan, saa lisätietoa osoitteesta www.maximsports.fi. Buzzadorina toimiminen tarkoittaa sitä, että saan toisinaan hakea mukaan erilaisiin kampanjoihin, joissa saan tuotteita itse kokeiltavaksi ja tarkoituksena on keskustella, tai niin kuin nyt blogata, tuotteista.

4 kommenttia:

 1. Mahtava lenkki!
  Se HeiaHeiaan liittyminen meni just niinkuin arvata saattaa... :) Tein tunnukset ja näytti helpolla ja kivalle käyttää. Yritin kirjautua myöhemmin uudelleen, arvaa onnistuiko ... :) Täytyy yrittää uudelleen joku päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin mullekin just kävi Heiaheian kanssa! :D Pitkään aikaan en päässy kirjautumaan muulla kuin puhelimellani, mutta sitten yhtäkkiä tein jotain ja pääsin taas koneeltakin. Toivottavasti se nyt lähtee sulla toimimaan, koska ite oon ainakin tykännyt tosi paljon päivitellä sinne treenejä ja seurata treenimääriä, ym.

   Poista
 2. Voi vitsi miten hyvä lenkki! Toi on tosi paha kun ei ole purkkaria lähistöllä, mulla on sama ongelma. Mulla alkaa nilkkaa koskemaan aina kesken lenkin enkä juuri tuntia pidempiä lenkkejä nilkan takia pysty tekemään. Asfaltilla on varmasti suuri vaikutus tähän, koska se tärähdys minkä jalka asfaltille astuessa saa, on aika armoton :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään tykkää yhtään juosta asfaltilla. Luulen, että oon tähän mennessä säästynyt penikoilta ja muilta jalkaongelmilta just siks, että oon ollut tarkkana sen kanssa millasella alustalla juoksen. Täytyy miettiä, viitsiskö ajaa autolla vähän kauemmas kunnon pururatojen vuoksi...

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)