maanantai 29. huhtikuuta 2013

Kevyt lenkki

Kävin eilen mieheni ja appiukkoni kanssa pienellä 5 km lenkillä. Molemmat äijät puuskuttivat punaisena lenkin jälkeen :) Vauhti oli todella hidas - 7 min/km ja mulla syke pysyi 130-135 paikkeilla. Onnistuin sotkemaan sykemittarini niin, että se ei ollut päällä ensimmäisen kilometrin aikana ollenkaan, joten matkaa kertyi todellisuudessa noin 5,3 km ja aikaa meni ehkä 37 min :)



Tänään illalla on potkunyrkkeilytreenit, mutta huomenna on suunnitelmissa käydä juoksemassa 10 km (ilman miehimä :D) siten, että yritän pitää vauhdin vähintään 7 min/km tai alle. Vaikka mulla ei mitään varsinaista aikatavoitetta puolimaratonille olekaan, haluaisin juosta sen alle 2 h 30 min ja se puolestaan tarkoittaa, että vaudin on oltava juurikin jossain 7 min/km paikkeilla.


4 kommenttia:

  1. Juokset varmasti alle 2,5 tunnin! :) Milloin sulla se puolikas on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puolikas on 8.6. eli vielä reilu kuukausi aikaa treenata. Mulla on kyllä aina ollut tapana juosta tooodella hitaasti, mutta eiköhän tuo siihen 2,5 tuntiin taivu :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Toi Polar Beat appi on kullä ollut hyvä, selkeä ja helppo käyttää. Kaikenlaisia toimintoja löytyy, mm. kartta, mistä näkee juostun reitin ja nopeuden kunakin hetkenä :)

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)