keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Intervallitreeni

Blaah... Ällöttäviä nämä intervallitreenit :D Juoksin eilen noin 5 km lenkin, jolla tein kuusi intervallia, eli siis yritin nostaa sykkeeni niin ylös kuin mahdollista. Otin aina 3 minuutin välein noin kahden katuvalotolpan välin mittaisen spurtin. Spurtti saisi kyllä olla vielä vähän pidempikin - noin 30 sekuntia kestävä ja syke saisi nousta yli 180.

Sain vähän motivaatiota ällöttäviin intervalleihin, kun silmiini osui artikkeli, jossa kerrottiin intervallien polttavan rasvaa jopa tehokkaammin kuin matalasykkeisen liikunnan. Yritän nyt kerran viikossa tehdä intervallilenkin.

Maksimisyke olisi saanut nousta korkeammallekin...

Nopeimmillaan spurttasin noin 20 km/h :D


Ready to rock!

2 kommenttia:

  1. Intervallit on kyllä aika epämiellyttäviä treenejä. Lyhyet intervallit vielä menee jotenkuten. Pitkiä teen yleensä niin, että juoksen neljä ja kävelen neljä. Näitä yritän tehdä neljä kertaa ja viimeinen on aivan hirveää! Tällaisen intervallitreenin jälkeen aivastelen koko päivän. :) Taitaa röörit aueta kunnolla.

    Treeni-iloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kauhulla odotan noita pitkiä intervalleja! 4 min/4 min on kyllä tosi kova. Oon joskus aikasemmin juossut 2 min/ 4 min ja nekin oli inhottavia! Miks sitä pitääkään itseään näin rääkätä?! :D

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)