torstai 30. toukokuuta 2013

Outoja, mutta herkullisia

Mun smoothie-kokeiluni käy kerta kerralta oudommiksi. Tällä kertaa tein iltapalaksi mustikkaisen banaani-suklaa smoothien :) Hyvältä maistuu! Käytän iltaisin smoothieeni aina kaseiiniproteiinia, joka imeytyy hitaasti. Olisin mielelläni laittanut sekaan myös yhden avokadon, mutta niitä ei nyt sattunut olemaan. Kannattaa muuten ehdottomasti kokeilla tota mantelimaitoa smoothienpohjana - tulee ihanan täyteläinen smoothie :) 


Onko teillä jotain hyvä vinkkejä herkullisiin mutta terveellisiin smoothieihin? :)

6 kommenttia:

  1. Olen vähän kausi-ihminen noiden ruokien suhteen! Tällä viikolla olen joka päivä pyöräyttänyt smoothien, tosin aika tylsällä sisällöllä :-D Joten vinkkiä ei löydy, mutta sulta sain yhden lisää! ;-) tack!

    VastaaPoista
  2. Mulle tuo mantelimaito on ihan uutta! Maistuuko se kovasti mantelilta? Itse en pidä mantelin mausta, niin ajattelin että erottuuko maku esim. smoothien joukosta kovin hyvin? Ja minkä hintaista se on? Onko se laktoositonta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellasenaan mantelimaito maistuu aika vahvasti mantelilta, mutta smoothiessa se ei kyllä maistu. Ja on laktoositon :)Muistaakseni 1 l maksaa noin 2,50€, en ole toistasekis löytänyt lähikaupasta kuin Alpron Mantelijuomaa.

      Poista
  3. Heips, mitä proteiinijauhetta käytät smoothiessa? :) Näyttää ja vaikuttaa hyvältä, voisi tuota kokeilla itsekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iltapaloissa käytän suklaanmakuista Fit & Smart -kaseiiniproteiinia, jota myydään mm. Fitnesstukussa. Se on ihan ok makuinen, mutta tuppaa jäämään klumpeiksi sheikkerin pohjalle, koska se on niin hienojakoista. Oon aikasemmin postannut tarkemmin protskuistani: http://kotoisasti.blogspot.fi/2013/05/asiaa-proteiinista.html

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)