sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Intervallilenkki ja treenivaatteiden päivitystä

Käväsin juoksemassa noin 5 km intervallilenkin. 1 min kovaa 2 min hölkytellen, yhteensä 5 intervalliosuutta. Aika rankkaa oli, mutta oon loppujen lopuksi aika tyytyväinen siihen, kuinka "kovaa" jaksoin hölkytellä välissä :) Matkaa kertyi yhteensä 5,16 km, josta eka kilometri oli lämmittelyä ja vika kilometri palauttelua. Kokonaisaika oli reilu 29 min, mikä tekee keskinopeudeks 10,4 km/h.





Mun juoksuvaatteet alkaa olla aika kulahtaneita ja oon viettänyt aikaani nettikaupoissa uusia kivan värisiä juoksukuteita etsiskellen. Housujen kohdalla varsinkin on aika vähän tarjolla muita kuin mustia housuja. Reidet alkaa olla siinä mielessä hyvässä kunnossa, että luulisin voivani jo siirtyä tarvittaessa (kesähelteillä) juoksemaan lyhyissä shortseissa. Mahaa pitää vielä vähän litistää, jotta voisin juosta pelkällä lyhyellä topilla :) Kaikki aikanaan - toivottavasti :) Tässä muutamia värikkäämpiä vatteita.


Nike

Nike

SOC

Adidas 


Puma

Tällä hetkellä suurin osa mun juoksuvaatteista on Stadiumin SOC-merkkiä. Se on ollut ihan ok merkki hinta-laatu-suhteeltaan. Mitä merkkejä te ootte suosineet juoksu- ja treenivaatteissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)