perjantai 24. toukokuuta 2013

Jokseenkin herkullinen lounasruikkari

Oon ruvennut lisäämään avokadoa vähän joka ruokaan :) Nyt sujautin ruikkarin väliin paprikan ja broilerin rintafileen ohella muutaman viipaleen. Avokado toimii myös loistavasti kaikenlaisissa smoothieissa: se tuo smoothieen kermaisuutta, mutta ei maistu läpi :) 

Yritän syödä joka päivä puolikkaan avokadon (mutten juurikaan sen enempää), jotta saisin tarpeelliset hyvät rasvat ilman lisäravinteiden napsimista. Avokadossa on lisäksi kaliumia, joka on tarpeellista sydämen, hermoston ja lihaksiston toiminnalle. 


2 kommenttia:

  1. Oi nam, onpa hyvän näköinen ruikkari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän niinku kanahamppari, mutta terveellisempi :) Kumma, että yleensä "kauniin näköiset" ruuat myös maistuu hyvältä.

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)