perjantai 14. kesäkuuta 2013

KuntoPlus-lehti: kokemuksia

Tilasin kolmen lehden tutustumisjakson KuntoPlus-lehteä. Kaksi lehteä on nyt tullut ja ajattelin jakaa täällä kokemukseni lehdestä. 3 numeroa maksoi 12,90 € ja tilaajalahjaksi sai Kari Traan pinkin juoksutakin. 

Lehdestä jäi itselleni kehno ja halpa vaikutelma. Artikkelit eivät pureudu aiheisiin tarpeeksi syvälle, vaan jäävät pintaraapaisun tasolle. Lehden aihepiirit vaihtelevat kuntoilusta ja juoksemisesta terveellisten reseptien kautta meikkeihin ja värikkäisiin tennareihin. Yksi asia, joka kiinnitti huomioni olivat molemmissa lehdissä toistuvat parikin aukeamaa vievät jutut, joilla oli törkeän suuria kuvia esimerkiksi ruoka-aineista ja vain muutama rivi tekstiä. Ikään kuin lehten olisi yritetty saada lisää sivuja.  Eniten ehkä kuitenkin jäi häiritsemään se, että lehdessä esitetään jotain totena, mutta ei kuitenkaan perustella miksi ja itse keksin useita muita tapauksia, joissa kyseinen asia ei olekaan totta.



Lehden parasta antia ovat terveelliset ruokaohjeet ja KuntoPlus-sivusto, jolta löytyy vaikka ja mitä tutkittavaa. Lehti on ihan viihdyttävää hömppälukemista, mutta mitään varsinaisesti uutta tietoa en siitä saa irti ja siksi irtisanoin tilauksen päättymään 3 lehden jälkeen. Yhden lehden hinta irtonumerona on 7,95€, joka on mielestäni aivan törkyhinta näin heikkolaatuisesta lehdestä! Jos päätyy muutaman lehden tilaajalahjan huokuttelemana tilaamaan, niin pitää muistaa irtisanoa tilaus ajoissa :)

Mitä liikunta-aiheisia lehtiä te luette ja suosittelisitte?

7 kommenttia:

  1. Hyvin samanlaisia kokemuksia Kunto Plus -lehdestä, valitettavasti. Tuon pinnallisuuden lisäksi teksteistä jotenkin paistaa läpi, että niitä ei ole kirjoitettu "suoraan suomalaisille", vaan ainoastaan käännetty suomen kielelle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, nyt kun mainitsit, niin huolittelematon kieliasukin vain lisää sitä lehden halpaa tuntua. Enpä ollut aikasemmin ajatellutkaan, että tekstit ois käännöksiä - ihmettelin vaan, että onpa kökösti kirjoitettu :D

      Poista
  2. Komppaan Annaa! Hinta-laatusuhde on tosi surkee siinä ja eipä kyllä oo muutenkaan oikein meikäläisen mieleen toi lehti. Tällä hetkellä fit-lehti on oikeastaan ainoo mitä tulee säännöllisesti luettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fit-lehteä mäkin olen tässä vähän harkinnut. Odottelen vaan, että tilaajalahjana sais jotain kivaa :) Vähän kylkiäisten uhri kun olen!

      Poista
  3. Itse en ole kyseiseen lehteen päässyt tutustumaan, mutta törmäsin kyllä samaan tarjoukseen kuin sinäkin :) Pinkki juoksutakki houkuttelisi siinä määrin, että voisin ne kolme lehteä jopa tilata. Onko se takki tilauksen arvoinen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä päässyt takkia tositoimissa kokeilemaan, mutta ihan laadukkaalta se vaikuttaa. Yritän saada jossain vaiheessa siitä ihan oman postauksenkin tehtyä. Kari Traatahan myydään myös mm. Stockmannilla, joten ihan pilipalimerkki se ei kai ole. Kyllä mä maksaisin pelkästä takista (ilman noita lehtiäkin) sen 12€ :)

      Poista
  4. Ja minä just tilasin sen rannekkeen takia sen. Mutta tilasin myös fit-lehden, vaikka siinä oli huono kylkiäinen.

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)