tiistai 25. kesäkuuta 2013

Juhannusläskit sulaa

Voi hyvänen aika, että tuli juhannuksena mässättyä! Kahdesti päivässä grillattiin ja siinä välissä syötiin herkkuja. Ihan käsittämätöntä, miten paljon ruokaa ihminen saa itseensä ahdettua, vaikka ei oikeestaan oo nälkäkään :D

Eilisissä potkunyrkkeilytreeneissä yritettiin vähän pelastaa sitä mitä pelastettavissa on. Huomasin kyllä, etten vieläkään oo ihan täydessä vedossa viime viikkoisen verenluovutuksen jälkeen. Jo muutaman kevyemmän sparrauserän jälkeen olin ihan loppu. Mutta kyllä se siitä taas pikkuhiljaa :) Meillä on enää kahdet treenit tällä viikolla ennen koko heinäkuun kestävää lomaa.


Tänään meinaan taas ottaa itseäni niskasta kiinni ja ruveta tarkkailemaan syömisiäni. Aamupalaksi söin täysjyvävehnämuroja, banaanin ja rahkaa. Lounaaksi on tiedossa lohta ja perunaa. Iltaruokaan asti en oo vielä kerennyt miettimään, mutta luulenpa taas värkkääväni papu-tomaatti-munakkaan, nam :)

Juoksemassa en ole edelleenkään käynyt, hyi mua!!! Tänään mennään kuitenkin uimaan, jos sää on hyvä. Torstaille voisin varovasi suunnitella jotain pikkulenkkiä... :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)