lauantai 1. kesäkuuta 2013

Viikko aikaa puolikkaaseen

Iiiik!! Puolikas lähenee läheneimstään. Ensi viikolla tähän aikaan ollaan toivottavasti jo yli 10 km kohdalla (lähtö on klo 13.00) :) Jännittää! Meinaan tänään käydä illemmalla vielä viimseisen intervallilenkin ja ensi viikolla kaksi palauttavaa 5-7 km lenkkiä. Siinä se sitten on: meikäläisen treenailut puolikkaalle :)

Kaiken kaikkiaan oon mielestäni juossut aika reippaasti. Keskimäärin kaksi lenkkiä viikossa, mikä on tietysti yhden lenkin vähemmän kuin alkuperäinen suunnitelma. Lisäksi oon kuitenkin käynyt 2-3 kertaa viikossa potkunyrkkeilemässä, joten eiköhän kunto oo kuitenkin ainakin jonkin verran parantunut sitten alkutalven. Muistelen niitä ihan ensimmäisi lenkkejä, kun kaverin kanssa juostiin Töölönlahtea ympäri ja räntää satoi vaakatasoon! Aika sissejä ollaan oltu! :D

Aikaisemmilla puolimaratoneillani en ole mitenkään erityisesti kiinnittänyt huomiota syömisiin. Tälläkään kertaa en meinaa muuta kuin edellisenä päivänä syödä pastaa (hiilaritankkaus) ja vähintään 2 h ennen lähtölaukausta jotain vähän tuhdimpaa. Reitin varrella on noin 3,5 km välein juomapisteet, joissa on vettä ja urheilujuomaa tarjolla. 

Nyt pitää äkkiä päästä tonne ulos nurtsille ottaa aurinkoa! :D Ihanaa viikonloppua kaikille!



2 kommenttia:

  1. Apua, joko se on ensi viikolla!!! :) Tsemppiä hurjasti tankkailuihin ja viimeisille lenkeille sekä tietenkin itse puolikkaalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika menee niin nopeesti! :D Mutta hyvä, että pääsee nyt heti kesän alkuun testaamaan ekan puolikkaan, niin voi kesän lopulle ottaa halutessaan toisen :) Kiitos paljon tsemppauksesta!

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)