maanantai 10. kesäkuuta 2013

Himottaa himottaa...

... lähetä juoksemaan :) Sain ihan kauhean inspispiikin tosta niin hyvin menneestä viime viikonlopun puolikkaasta, että nyt en malttais pysyä paikallani yhtään! :D Tekis mieli ruveta nyt heti treenaamaan seuraavaa puolikasta varten. Ollaan nyt päätymässä Runner's Twilightiin, joka juostaan 10.8.2013 Helsingissä.

Tein Ascisen sivuilla juoksuohjelman tälle parille kuukaudelle. Tavoiteajaksi laitoin 2 h 10 min :D Aika rohkeeta!!! Tämän viikon meinaan juoksemisen suhteen vielä himmailla ja käydä ehkä vain huomenna rennon 5 km lenkin. Potkunyrkkeilytreeneistä pääsen tällä viikolla kaksiin. Ens viikolla meinaan käydä luovuttamassa verta ennen juhannusta ja sen juominkeja, joten myös juhannuksen jälkeinen viikko pitää otta vähän rennommin. Mutta sit lähtee! :D

Yritän nyt erityisesti kiinnittää huomiota juoksunopeuden kasvattamiseen. Selväähän nyt jo on, että jaksan sen 21 km hölkytellä, mutta jos saisikin juostua koko matkan noin 6 min 30 s/km. Sepä se vasta oliskin jotain :)


2 kommenttia:

  1. Hieno raportti puolikkaalta :) 6:30min/km on just sopiva tavoitevauhti seuraavaan kisaan kun noin rankalla reitillä jaksoit tuollaista 6:50 vauhtia. Haastava maasto ja mäet hidastaa menoa tosi reippaasti varsinkin jos ei niitä yleensä treenilenkeillä paljon juokse.

    Pääkaupunkiseudulla on tosi paljon juoksutapahtumia ja muutama kyllä kiinnostaisi itseänikin. Syksyisin on järjestetty puolimaraton Suomenlinnassa, sitä ei hirveästi ole mainostettu koska se on niin haurasta aluetta ettei sinne kaivata isoja massoja mutta paikka on kyllä todella ainutkertainen juoksemiseen. Muutenkin noi merelliset maisemat kiinnostaa itseäni juostessa ja joku Hangon Itämerimaratonkin voisi olla mahtava.

    VastaaPoista
  2. Kyllä mäkin uskon, että jos vähän vielä treenaan ja teen erilaisia vauhtilenkkejä, niin pystyn juoksemaan asfaltilla puolikkaan aikaan 6:30min/km. Pakko vaan välillä myös mennä niitten mukavuusalueen rajojen yli - eihän sitä muuten tiedä omia rajojaan! :)

    Suomenlinnan puolikkaasta en ookkaan kuullu. Merenrannalla on ihana juosta, koska maisemat on niin kauniit ja ennen kaikkea merituuli viilentää ihanasti.

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)