tiistai 11. kesäkuuta 2013

Viime viikon liikunnat ja tämän viikon hubat

Viime vikko meni liikuntojen puolesta oikein kivasti, vaikka alkuviikon lenkit olikin vain lyhyitä, palauttavia lenkkejä. Potkunyrkkeilyssäkin tuli käytyä. Lihaskuntoa pitäisi jaksaa tehdä enemmän kotona, mutta mulla on vaan niin huono itsekuri, etten useinkaan saa aikaseks :D

Tänään olin ajatellut mennä lyhyelle lenkille, mutta jos sataa, niin yritän piiskata itseni tekemään ylä- ja keskivartalotreenin kotona.


Tällä viikolla on odotettavissa seuraavanlaisia hauskuuksia:

- torstaina toimiston "kesäpäivät" Tallinnassa
- torstaina 4. hääpäivä (jännittää mitä saan lahjaks! :D)
- perjantaina kaverin synttärit

2 kommenttia:

  1. Hei Anne !
    Luin vanhasta blogistasi, että pääsit oikeustieteelliseen 23-vuotiaana. Itse "vasta" nyt tänä keväänä (22-vuotiaana) tajusin sen olevan ala mitä todella haluaisin lukea. Koitko olevasi paljon vanhempi kuin muut opiskelijat? Itseäni hirvittää, että kaikki muut ovat minua paljon nuorempia ja vaikka siellä varmasti on muutamia paljon vanhempiakin niin pelkään etten löydä sieltä samanikäistä seuraa. Tämä ei varsinaisesti liity mitenkään aiheeseen, mutta olisi mukava kuulla minkä ikäistä porukkaa siellä todella on :)

    VastaaPoista
  2. Moikka!

    Mun mielestä se, että vähän vanhempana vasta ryhty lukemaan lakia, on ollut enemmänkin positiivinen kuin negatiivinen juttu.

    Helsingin yliopistossa meidät oli fiksusti jaettu tutorryhmiin (joiden kanssa puuhailtiin eka viikko) iän perusteella siten, että omassa ryhmässäni oli juuri 23-28 vuotiaita tyyppejä ja tutor oli myös samaa ikäluokkaa. Olis saattanut olla kiusallista kuunnella ohjeita joltain itseään 5 vuotta nuoremmalta :)

    Suurin osa vuonna 2008 Helsinkiin sisään päässeistä oli syntynyt vuonna -88, eli mua 3 v. nuorempia. Taidan itse olla myös henkiseltä iältäni aika lapsellinen, mutta tulin ihan hyvin juttuun senkin ikäisten kanssa :D Ei sitä juurikaan ajatellut, että kuka on mitenkin vanha.

    Vanhemmalla iällä opiskelusta oli myös se etu, että olin kerennyt muutaman vuoden bilettää ja mm. asua ulkomailla, joten saatoin keskittyä opiskeluun enemmän. Vaikka tulihan ekana vuonna Pykälän bileissäkin jonkun verran käytyä. Valmistuin kuitenkin noin 3,5 vuodessa, mihin oli syynä sekin, etten halunnut valmistua "vasta joskus kolmekymppisenä" :D Uskon myös, että iästä on hyötyä ihan siltäkin kannalta, että on vähän enemmän elämänkokemusta ja on saattanut esimerkiksi täyttää omat veroilmoituksensa, toisin kuin jotkut vasta ylioppilaaksi päässeet (mitenkään yleistämättä) :)

    Summa summarum: 23-vuotiaana alottaminen ei tuntunut mitenkään pahalta. Kaverit oli osaksi nuorempia ja osaksi vanhempia, mutta ei siihen kukaan kiinnittänyt huomiota.

    Eli sen kun vaan hakemaan! :D Ja jos et ole huomisiin Helsingin oikiksen pääsykokeisiin menossa, niin suosittelen, että käyt tässä vuoden aikana avoimessa yliopistossa oikiksen kursseja - ne kun saa melko pitkälti hyväksiluettua varsinaisiin opintoihin.

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)