tiistai 4. kesäkuuta 2013

Fitnesstukun tilaus

Jibiii! Fitnesstukun tilaus tuli tänään. Nyt on sitten proteiinia jos jonkinlaista. Tilasin kaksi kilon pussia StarNutritionin heraproteiinia (Whey 80, kirsikka ja maustamaton) ja kaksi 900g pussia StarNutrition kaseiiniproteiinia (Gourmet Pro, vanilia ja mansikka) sekä proteiinipatukkalaatikollisen. Erityisesti mua jännittää miltä toi kirsikkaprotsku maistuu! :)


Täytyy tunnustaa, että mä olen kylkiäisten uhri: en olis noita patukoita tilannut, mutta kun piti saada ilmatteeks toi alla oleva sheikkeri :D Toisaalta ajattelin syödä välillä toisena päivän välipalana patukan ainaisen rahkan tai suklaanmakuisen proteiinijuoman sijaan. Ilmatteeksi sain sheikkerin lisäksi  vielä juomapullon ja Star-Bar proteiinipatukan (sekä postimaksun :) 


Toi sheikkeri on kyllä kätevä (ja söpö) kun se on noin pieni. Mulla on noita pienemmän mallisia jo kaksin kappalein kotona mutta tarve oli ehdottomasti vielä yhdelle, ellei useammallekin. Tossa saa myös kätevästi kuljetettua jauheen ja maidon erillään, jos ei heti voi sitä sekotella. Ja napeillekin on oma lokerikkonsa - sitä en oo tosin vielä tarvinnut, kun rautatabletit on ainoot, mitä säännöllisemmin popsin.

2 kommenttia:

  1. Sinulle on tunnustus ja haaste blogissani :)http://treenihulluksi.blogspot.fi/2013/06/haaste-ja-tunnustus.html

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)