keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kuulumisia

Tässä vähän kuvaa viime viikkojen liikkumisista. Miten musta tuntuu, että mä liikun kauheesti ja kuitenki Heiaheia on ihan tyhjä?! :D 


Jalat on kaikseta juoksemisesta ja potkimisesta vähän väsyneet ja vasemman jalan sääri on alkanut kipeytymään :/ Herkkujen suhteen sen sijaan kaikki on mennyt hyvin. Oon nyt pysynyt tässä 2 herkkupäivää/kk ajatuksessa ja seuraava herkkupäivä on siten vasta ensi viikon viikonloppuna 25.5.! Herkkupäiviäkin pyrin rajottamaan niin, etten mättäis kaikkea mahdollista niin paljon kuin napa vetää, vaan valitsisin esim. yhden tai kaksi herkkua, jotka oliskin sitten ihan überherkkuja :)

Eilen tehtiin mieheni kanssa pippuripihviä päivälliseks. Ai että oli hyvää! Aterian kohokohta oli kuitenkin 2 cm paksuinen vaaleaakin vaaleampi patonkipalanen, jonka ooooikein nautiskelin margariinin kanssa :D Hassua, miten vaaleaan leipään voi tulla niin kova himo! Ja miten paljon mun ruokailutottumukset on edes viime vuoden loppuun verrattuna muuttuneet, koska silloin vielä saatoin syödä iltapalaks kaakaota ja puolikkaan patongin :) Ei enää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)