torstai 9. toukokuuta 2013

Asiat järjestykseen

Oon jo jonkin aikaa miettinyt, että pitäisi ostaa uusi kalenteri. Vuoden päivät oon selvinnyt Week Cal -sovelluksella puhelimessani. Nyt on kuitenkin alkanut olla paljon sellasia merkintöjä, jotka täytyy tehdä tiettynä päivänä, mutta tarkkaa aikaa ei ole, ja siihen puhelimen kalenteri ei oikein sovi: kaikki tapahtumat on rutussa ylimällä rivillä! :D



Niinpä otin asiakseni käydä kaupoilla etsimässä hyvää ja asiallisennäköistä kalenteria, johon tulee työ- ja hupimerkinnät. Haluan, että kalenteri on suht pieni (koska laukku on muutenkin aina täynnä) ja että kansissa on tilaa korteille ja muille lippu-lappusille. Päädyin Filofax-merkkiseen kalenteriin ja itse olisin valinnut pinkit kannet, mutta mieheni (joka viimekädessä osti kalenterini) päätyi mustaan. Ja hyvä niin :D

Varsinaisen kalenteriosion lisäksi kansion välistä löytyy välilehtiä mm. to do -listalle ja osoitteille. Yhden osion varasin bloggailuun liittyville asioille (ideoille, inspiksille, ym.), yhden ylipäätään urheiluun ja terveellisiin elämäntapoihin liittyville asioille (reseptejä, treenivinkkejä...) ja yhden taloyhtiön hallitustyöskentelyyn liittyville asioille. Jospa nyt alkais pysyä asiat järjestyksessä :)












2 kommenttia:

  1. Kalenterin ostaminen on kyllä musta aina yhtä hankalaa. Pitää olla kompaktin kokoinen mutta ei liian pieni, persoonallinen mutta ei huomiotaherättävä, laadukas mutta ei kallis jne.. :D Sun yksilö näyttää kyllä onnistuneelta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä muutamia nettikauppoja tuli kahlattua läpi, ennen kuin päädyin tähän :D Filofaxia tosin saa ihan Akateemisesta kirjakaupasta, mutta tilasin briteistä tähän vielä täydennystä, mm. lisää muistiinpanosivuja ja muuta pientä :)

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)