tiistai 7. toukokuuta 2013

Smoothieta pukkaa

Olen parin päivän ajan etsinyt erilaisia proteiinismoothie reseptejä, koska pelkkä rahkan syöminen ja jopa proteiinijuomat sellaisenaan alkaa tulla vähitellen kurkusta ylös! Löysin muutamia hyvän kuuloisia ohjeita ja tänään sitten kaivoin pölyisen blenderin kaapin perältä ja pyöräytin banaani-smoothien. Maku riippuu paljolti siitä minkä makuisia proteiinijauheita käyttää. 


Proteiinijauheita laiton kahta erilaista: cookies&cream makuista heraproteiinia ja suklaan makuista kaseiiniproteiineja. Itse olen ollut aivan pihalla kaiken maailman jauheiden kanssa ja vihdoin olen saanut edes vähän itselleni selvennettyä proteiinilisien mysteeristä maailmaa, mutta siitä lisää jossain myöhemmässä postauksessa :)

Mantelimaito/-juoma oli mulle uusi tuttavuus, mutta koska sitä aika monissa ohjeissa suositeltiin, niin ostin Alpron mantelijuoman. Pidän paljon myös soija- ja kauramaidosta, joten eiköhän tuo mantelikin mene siihen samaan syssyyn :D Pelkiltään en sitä kauheasti viitsi juoda, sen verran makeaa ja - no - mantelinmakuista se kuitenkin on :) Smoothiessa maidon sijaan käytettynä sen etu lukemani mukaan on se, että sillä smoothiesta tulee kermainen ja pehmeä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)