lauantai 11. toukokuuta 2013

Intervallit ja lihaskunto peballe

Kaikesta ällötyksestä huolimatta kävin juoksemassa intervallit tänään. 1 min kovaa ja 3 min hölkäten yhteensä neljä kertaa. Aluksi meinasin juosta 2 min kovaa, mutta huomasin jo ekan intervallin aikana, ettei tule onnistumaan :D Olin syönyt liian lähellä juoksemista ja heti rupesi pistämään. Lisäksi klo 12 aikaan juostessa aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja mulla oli reippaana tyttönä vielä pitkähihanen juoksupaita päällä, niin meinas tulla ihan vähän hiki! Pitäis uskaltaa lähteä tonne +15 asteeseen ihan vaan lyhythihasessa... :D

Sitten vähän lihaskuntoa. Meillä on kotona kaksi käsipainoa, joihin saa ladattua kiekkoja enemmän tai vähemmän. En koskaan oo ollut ikään innokas kotijumppaaja ja nytkin piti itseään vähän persauksille potkia, että sain tehtyä alla olevan treenin jaloille. Otin kaikkiin kyykkyihin 7 kg käsipainot mukaan vähän tehostamaan liikettä. Aikaa kului kahteen kierrokseen noin 30 min. Kesäksi, kun on taukoa potkunyrkkeilystä, suunnittelen hankkivani kuntosalijäsenyyden.


2 kommenttia:

  1. Onnittelut intervalleista! :)
    Mä en myöskään löydä motiavaatiota kotijumppaan, vaikka olisi mitä jumppavälineitä.
    Tällä viikolla mäkin ostin salille kortin, että voin treenata lihaskuntoa. Sen verran oli järkeä päässä ja malttia mukana tällä kertaa, että ostin vain 10 kerran kortin. Yleensä aina sorrun alkuinnostuksessa ostamaan jonkun megajäsenyyden... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Tiukkaahan se teki! :D
      Ne on saleilla kyllä hyviä puhumaan pään pyörryksiin :D

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)