perjantai 24. toukokuuta 2013

Pitkä lenkki ja sihisevä ukko :)

Tänään oli sellanen päivä, ettei ois millään huvittanut lähteä juoksemaan. Päätin kuitenkin lähteä sillä asenteella, että juoksen mitä juoksen - on sekin parempi ku ei mitään :) Päädyin loppujen lopuksi juoksemaan vajaa 14 km, joskin aikaakin kulu 1 h 39 min. Napsin lenkkipolun varrelta muutamia kuvia.

Tää ylämäki on paha.

Oon tosi tyytyväinen, että lähdin, vaikka alku olikin vähän kankeaa. En kuunnellut tällä kertaa musiikkia, vaan juoksin tuolla pöpelikössä luonnon ääniä kuunnellen. Mietiskelin asioita. Syke ja vauhti pysy hyvin kurissa, kun ei tarvinnut Power-biisien mukana hoilata tai kiihdyttää huomaamattaan askeliaan. 

Tää ylämäki on killeri.

Ilma oli ihanan raikas kahden sateisen päivän päätteeks. Lenkin aikana aurinko välillä vähän pilkisteli :) Tuoksui ihan kesäiseltä mustikkametsältä <3 Aluks oi vähän kylmä ja koska oon palellut luita ja ytimiä myöten koko päivän, pidin hupparia päällä ekat 4 km. 

Tätä nyt en sanois ylämäeks :D

Yhdessä vaiheessa ohitin vanhemman (60+) hölkkäävän miehen, joka sihisi hiljaisella äänellä "lisää, lisää, lisää" tai "kissaa, kissaa, kissaa" mun selän takana :D Creepy!!!! Jouduin vähän kiristämään vauhtia ton sihinän seurauksena. 

Tajusin just, että tässä on nyt kaks viikkoa aikaa meidän puolikkaaseen. Ou shit! Aika on vaihteeks mennyt niin nopeesti. Enää en juokse tämän pidempiä lenkkejä: pari alle 10 km lenkkiä ja loput palauttelevia 5-8 km. 



4 kommenttia:

  1. Hyvä lenkki! :) Nyt on hyvä aloittaa viikonlopun vietto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuolla itsensä piiskaamisella saa tänään rauhassa herkutella :)

      Poista
  2. Ihanat metsälenkin kuvat ja tunnelmat! Kesä on parasta, ja vielä parempaa siitä tekee se mustikkametsän tuoksu, ja juoksu, ahh :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Kyllä kesäisellä purtsalla juokseminen on ihan toinen laji kuin loskassa ja rännässä liukastelu :) Oli muuten ihana kerrankin juosta ilman musiikkia. Sai kuunnella kaikenlaisia luonnon ääniä :)

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)