sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Täysi fiasko!

Tämän päivän lenkki meni ihan penkin alle! Olin oikein huolella valmistautunut ja ottanut juoksureleet mukaan vanhemmille, että voisin käydä juoksemassa siellä olevan kivan 6-7 km pururatakierroksen kahdesti. 

Heti ekalla kilometrillä huomasin, että jalat painaa ku lyijy eilisen IV-lenkin ja lihaskunnon jälkeen. Tokan kilometrin kohdalla huomasin, ettei sykemittari ollut ollut päällä.. Juoksin juoksemista, isoja ylämäkiä tolla 6-7 km reitillä on yhteensä 8, olin ihan poikki! Ekan kierroksen päätteeks jalat oli niin poikki, että jouduin kävelemään (!!!), mitä ei ole tapahtunut mulle koskaan ikinä milloinkaan! Päätin hilpasta toisen 6-7 km sijaan yhden pikku kiekan, eli 2 km ja kävellä kotiin. Tuloksena kaikesta tästä oli särkevä vasen sääri (penikatko? Toivottavasti ei) ja kaksi rakkoa oikeassa jalassa. Jihuu! :D 

Mittaa lenkille kertyi siis kaikkineen 8 km ja aikaa kului 55 min. Keskisyke (siitä asti kun laitoin mittarin päälle) oli 153. Ihmeellistä kyllä, muta ei keljuttanut juuri ollenkaan, vaikka lenkki menikin reisille. Tulipahan todettua omat rajat. Ja loppujen lopuksi luuseri ei oo se joka kaatuu, vaan se joka ei nouse ylös - joten tiistaina taas uus yritys :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)