keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Hiilareiden tarkkailua

Viime viikon ja tämän viikon alun oon pyrkinyt tarkkailemaan hiilareiden saantia. Edellisellä viikollahan jo "opettelin" syömään riittävästi proteiinia. Hiilarien tarkkailu heitti luonnollisesti häränpyllyä lauantaina ja sunnuntaina, jolloin herkuttelin oikein olan takaa :) Muuten oon pyrkinyt saamaan hiilaria lenkkipäivinä noin 4 g/painokilo ja lepo- tai potkunyrkkeilypäivinä 2 g/painokilo.

Yllättävän vaikeeta saada ainakaan tota 4 grammaa/painokilo (= noin 240 g) mun tavallisilla syömingeillä. Pääosa päivän hiilareista tulee aamupuurosta tai -muroista. Välipaloihin oon lisännyt ruisleivän juustolla ja/tai kalkkunaleikkeellä. Lounaan ja illallisen kanssa pitäisi syödä riisiä, mutta en suoraan sanottuna ole mikään riisin ystävä, joten se mainaa aina jäädä. Perunaa rakastan, mutta sen keittäminen kestää liian kauan. Pastaa rakastan, mutta ei sitäkään liikaa saa syödä :D Banaania tulee mutustettua ja ananasta rahkan kanssa.

Summa summarum: vielä täytyy vähän yrittää miettiä, mistä niistä hiilareita (ja nimenomaa hyviä hiilareita) sais tarpeeks. Kun tämä on saatu selvitettyä, voisin ottaa ruokavalioni rasvamäärät tarkkailuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)