perjantai 26. huhtikuuta 2013

Pururadalla

Kävin eilen ensimmäistä kertaa juoksemassa läheisellä pururadalla. Rata oli osin vielä sulan lumisohjon peitossa ja muiltakin osin aika vetinen, mutta kunhan vähän vielä odottelen, niin varmasti ihan hyvä juosta :) Juoksin kaksi kertaa pisimmän lenkin, eli 3 km ja vähän vielä siihen päälle. Kokonaisuudessaan lenkille kertyi mittaa 9,44 km ja aikaa kului 1h 4 min. 

Oon tosi tyytyväinen, että jaksoin työpäivän jälkeen lähteä vielä noinkin pitkälle lenkille. Aurinko paistoi ihanasti ja päällä mulla oli yksi pitkähihainen paita ja kuoritakki. Lisäksi pipo ja kaulahuivi sekä nilkkapituiset juoksutrikoot. En keskittynyt kovinkaan paljon juoskemiseen vaan ajatus harhaili uudessa reitissä (luulin jo eksyneeni :D) ja kaikissa hauskoissa vanhoissa kappaleissa, joita iPhonella kuuntelin. 

Kotiin päästyäni söin Maximin hasselpähkinä-suklaa After Training Barin, vaikka yleensä olenkin sitä mieltä, että treenin jälkeen syön suoraan kunnon ruokaa, enkä täytä mahaa tällaisilla patukoilla. Mutta ai että oli hyvää!! :D Ihan kuin olis suklaapatukan syönyt, vaikka ravintosisältö olikin jonkin verran terveellisempi: kaloreita 376, proteiinia 29 g, hiilareita 26 g ja rasvaa 18 g.  Lisää Maximin urheiluravinteista, joita olen tässä kuukauden ajan Buzzadorkampanjan merkeissä testailuut, löytyy osoitteesta www.maximsports.fi




Buzzadorina toimiminen tarkoittaa sitä, että silloin tällöin saan osallistua erilaisiin kampanjoihin, joissa testaan tuotteita ja jaan kokemuksia niiistä kavereiden kanssa tai bloggaan tuotteista.

1 kommentti:

  1. OI ihanaa kun olet päässyt pururadalle juoksemaan! Mä niin odotan, että pääsen pehmeälle alustalle ja metsään hölkkäämään <3 Pääsevät jalatkin sitten vähän helpommalla! Onni on asua lähellä pururatoja/metsää, mutta lumet saisivat kyllä jo lähteä! Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)