sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Kotona: Ruokailutila

Sarjassamme uusi koti on seuraavana vuorossa ruokailutila, joka on tähän mennessä ollut varsinainen murheenkryyni :D Tila vaatii ehdottomasti isomman ruokapöydän ja tilasimmekin viime viikolla samantien 8 hengen pöydän, jolla on pituutta 225 cm. Tämän hetkinen pikkupöytä on siskolta lainassa ja aivan liian pieni, koska sille pitää mahtua kukkasten lisäksi mun läppäri ja tärkeät paperit. Tietysti siinä olisi kiva myös mahtua syömään :D 

Kauhee, kuinka keskeneräseltä toi vielä näyttää!!! :D Viinat seisoo nurkassa odottelemassa vitriiniä ja kattokruunu lepää nätisti urheilukassin päällä :D Lamppukaan ei oo ihan keskellä. Mutta kyllä tämä tästä, pikkuhiljaa...
Uudessa pöydässä on harmaa, massiivikoivuinen kansi ja valkoiseksi maalatut jalat. Tuolit voisivat olla kevyitä, ilmavia ja valkoiset. Haluaisin kovasti ostaa tuolit käytettyinä, mutta pelkäänpä, että jos kaikki kahdekan (tai jopa 10) tuolia ovat keskenään erilaiset, tulee huoneesta aika levoton. Kahdeksaa samanlaista, käytettyä tuolia voi olla vaikea löytää.

Ruokailutilan ikkunassa ei ole vielä verhojakaan. Olen pohtinut ostaisinko siihen kapan, vai tavalliset pitkät verhot. Alan nyt vähitellen päätymään tavallisten verhojen kannalle. Väreiksi olin ajatellut viileän siniharmaata ja puhtaan valkoista, mutta eteisen seinähän onkin maalattu samalla vanhalla rosalla kuin olohuoneen seinä. Väritkin ovat siis vielä mietinnässä :)

Viinikaapin viereen olisi tarkoitus hankkia vitriini, johon saa viinilasit (ja viinat :) esille. Kauheesti olisi kaikennäköistä hankittavaa, mutta oikeestaan aika ihanaa, että on suunnitelmia ja että joutuu vähän säästämään ja odottelemaan, ennen kuin kaikki alkaa olla valmista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)