tiistai 15. tammikuuta 2013

Kotona: Olohuone

Uuden kodin esittelyssä on seuraavana vuorossa olohuone. Musta nahkasohva on selkeästi hallitseva kaluste täällä. Vaaleilla ja värikkäillä sohvatyynyillä sitä saisi ehkä vähän kevennettyä. Pianolle löytyi sopiva paikka olohuoneesta, mikä on hyvä juttu, koska nyt sitä tulee ehkä joskus myös soiteltuakin :D Edellisessä asunnossa taisin reilun vuoden aikana soitella noin viisi kertaa, ihan vaan koska se oli sijoitettu tylsästi työhuoneeseen, jossa en juuri koskaan viettänyt aikaa. 

Lattialle sopisi muutama matto. Ikean Gislev-matto sopisi värien ja graafisuutensa puolesta hyvin sohvan eteen. Nojatuolien eteen haluaisin ehkäpä jonkun vaalean maton. Pikkupöytiä tarvitsisi myös ehdottomasti lisää. Varsinaista sohvapöytää en taida enää edes haluta, ettei vahingossa lipsuta taas syömään telkkaria töllötellen :)

Sinät ovat vielä aika paljaat, mutta tarkoituksena on hankkia nojatuolien takana olevalle seinälle taulu. Vaaleanrosalle seinälle haluaisin seinätarran, joista olenkin jo postannut aikaisemmin. Mieheni saisi myös ottaa asiakseen piilottaa rumat johdot ja kaapelit! :D







Gislev-matto (Kuva www.ikea.fi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)