keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Miksi musta ei koskaan voisi tulla kasvissyöjää...

... syy on tässä :)




Paahtopaistia, oi nami :) Aikasemmin me syötiin noin kerran viikossa aina posraan sisäfilettä "pakollisena" viikon liharuokana. Nykyään me ollaan hyvin pitkälti siirrytty paahtopaistiin, joka on ihan yhtä hyvän makuista ja aika paljon halvempaa kilohinnaltaan. Lisäksi yhdestä paistista riittää monelle päivälle, toisin kuin pienestä ruippanasta possun sisäfileestä, joka ei meinannut riittää yhdellekään aterialle :D

Ihan ykkösvinkki kastikkeeksi lihalle kuin lihalle on sulatettu Valion Mustapekka -juusto, jota on ohennettu vähän ruokakermalla. 

1 kommentti:

  1. Suosittelen kokeilemaan kasvisruokia, koska niidenkin maku voi viedä ja viekin kielen mennessään! Herkullisia vegaaniruokia löytyy muun muassa blogistani http://lifetastesgood-nanne.blogspot.fi/ :) En tietenkään kiellä syömästä lihaa, mutta kasvisvaihtoehdot eivät varmasti häviä tuolle herkullesi! :)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)