perjantai 22. maaliskuuta 2013

Juoksemisia ja hajonnut Polar Beat...

Kävin keskiviikkona vähän pidemmällä lenkillä heti töistä päästyäni. En syönyt oikein kunnon lounasta, koska olin kokouksessa klo 11-14 ja join vain proteiinipirtelön ennen lenkille lähtöä, jotta en ihan kuolis nälkään. Hyvin silläkin jaksoi ton tunnin juosta ja illemmalla söin sitten kanaa ja riisiä. 

Lähdin juoksemaan ihan hissuksiin (6-7 km/h), jotta lihakset lämpiäisi. Kuuntelin siinä samalla kaikkia hassuja vanhoja biisejä ja fiilis oli todella hyvä :) Vaikka lähdin noin hitaasti liikkeelle ja kiihdytin vasta jossain 2 km kohdalla, oli keskinopeus kuitenkin yli 8,5 km/h, mikä on mulle sellanen normivauhti. Ihanaa, kun pitkästä aikaa tuli melkein vähän nautittuakin tosta juoksemisesta ja hyvästä musiikista :)  

Polar Beat -sykevyö, jonka ostin vajaa kuukausi sitten, otti ja hajosi....  Vein sen huoltoon ja noin kahden viikon päästä saan takaisin. Melkosen pettynyt oon Polarin laatuun etenkin, kun edellinenkin Polarin sykemittari hajosi vain noin 2 vuoden käytön jälkeen. iPhonen Polar Beat -sovellus sentään toimii ja näyttää edelleen ajan, matkan ja nopeuden hyvin tarkasti. Siihen oon sentään tyytyväinen :)





1 kommentti:

  1. Haaste: http://mylifeandsport.wordpress.com/2013/03/22/haaste/

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)