sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Testilenkki Polar Beatilla

Kävin eilen testaamassa lyhyellä lenkillä uutta Polar Beat -sykevyötäni. Pakkasta oli eilen noin -7°C. Laiton päälle kolme pitkähihaista juoksupaitaa ja päällimmäiseksi ohuen kuoritakin. Jalassa oli kahdet juoksuhousut. Lisäksi tietysti pipo, hanskat ja fleece-kaulaliina. Alussa oli vähän kylmä, muuta loppua kohden tämmöinen vaatetus oli ok. Kadut oli osittain ihan jäässä, tässä kun on ollut vuorotellen plussaa ja pakkasta. Juoksin talvijuoksukengilläni, joissa on vähän enemmän profiilia pohjissa kuin Asicsen kesäkengissäni, ja otin mukaan varmuuden vuoksi vielä nastatkin, mutta niitä en tarvinnut.

Plar Beat toimi oikein mainiosti. Tarkoituksena oli valita Basic Benefit Target (eli kevyt harjoitus, joka kehittää peruskuntoa), mutta siinä lähdössä sitten sähläsin puhelimen kanssa niin, että tulikin ihan Free Training, ilman mitään tavoitetta :)

Suurta plussaa Polar Beatissa oli ääniohjaus, joka kertoin joka kilometrin päätteeksi kokonaisaja, viimeiseen kilometriin kuluneen ajan ja koko lenkin keskisykkeen siihen mennessä. Aluksi olin vähän huolissani, että mitenkähän sen kanssa oppii juoksemaan, ettei koko ajan voi ranteesta seurata sykettä, mutta ihan hyvinhän toi meni :)

Kaikennäköistä tietoa lenkistä on sitten tarjolla :) Kalorien kulutus on hyvä :D Ja se, että millä syketasolla on mitenkin paljon juossut. 



Sykealueet ja nopeus verrattuna sykkeeseen. Hyvin näkyy sinisellä kuviolla, että kolmesti piti lenkin aikana pysähty: kahdesti sitomaan kengät ja kerran liikennevaloihin.



Aika rankalta tuntui noinkin lyhyt lenkki, varmaan siksi, että kadut oli niin jäässä ja joutui oikein ponnistelemaan, että pääsi eteenpäin. Lisäksi en viitsinyt lämmitellä tai muuten valmistautua näin lyhyeen lenkkiin lainkaan.

Viikottainen yhteenveto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)