sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Seasonal decorations

Yksi lipastonlaatikkoni on omistettu kaikenlaislille vuodenajan mukaan vaihtuville koriste-esineille. Lähinnä laatikossa on eri tuoksuisia PartyLiten kynttilöitä, mutta myös muuta krääsää, jota mieheni vastalauseista huolimatta kylvän ympäri asuntoa vuodenajan vaihtuessa :) Kävin vihdoin keräämässä kastanjoita kerrostalon pihalla kasvavasta puusta. Hauskaa, miten pienillä jutuilla voi saaada uutta ilmettä ja vähän vaihtelua kotiin.

Valmistujaislahjaksi saamassani Pentikin kynttiläsomisteessa on kesän ajan ollut tekokukka ja nyt syksyksi täysin sen keräämilläni kastanjoilla. Ehkä kastanjat kaipais vielä käpyjä tai jotain muuta seurakseen - nyt purkki näyttää vähän orvolta!



Siivosin tänään myös parvekkeen talven tuloa varten. Siirsin puiset laatikot suojaan kaiteen vierestä ja purin muovisen kasvihuoneen. Kainelaista sitä yrittää no nyt tehdä, jotta joulukuun muutto ois kivuttomampi. Vein muun muassa kaksi säkillistä vanhoja opiskelumuistiinpanoja vihdoinkin roskiin. Myös gradun kirjoittamisessa käyttämäni ainiesto lähti tänään paperinkeräykseen! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)