torstai 4. lokakuuta 2012

Kotia etsimässä

Kolmisen kuukautta ollaan mieheni kanssa nyt etsitty omaa kotia. Vuokralla asuminen ei todellakaan ole meidän mieleen - sehän on vähän sama kuin jos heittelis joka kuukausi 1000 euroa ikkunasta ulos! Lähes kahdessakymmenessä näytössä on käyty ja nyt vihdoin löytyi sellainen asunto, jossa alkaa kaikki olla kohdallaan :)

Kyseessä on vuonna 2007 rakennettu kaksikerroksinen paritalo, 93 m2, kolme makkaria ja pieni piha. Nähtiin asunnon ilmoitus netissä, innostuttiin molemmat, käytiin asunnon ensiesittelyssä ja jäettiin seuraavana päivänä tarjous :) Tilanne on tällä hetkellä se, että korotettu tarjous odottaa huomiseen asti myyjän vastausta, toivottavasti hyväksyvää. 

Liian ronkeleita asuntoa etsittäessä me ei mun mielestä olla oltu. Kolme makkaria on ollut toiveissa ihan vaan siksi, että muutaman vuoden päästä kuvioissa saattaa olla lapsi ja tässä asunnossa haluttais nyt sitten asua pidempäänkin. Piha on aivan ehdoton edellytys, koska mun lemppari kesäpäivät koostuu auringonpalvonnasta. Lisäksi nyt jo mielessä on huima lista kaikista kasveista, joita pihalla tullaan viljelemään. Uudempi talo sopii meille vanhaa paremmin sen vuoksi, ettei tarvitse (ellei itse halua) tehdä mitään suurempia remontteja ennen muuttoa. Paikka kylpyammeelle on mun oma ehdoton edellytykseni - olkoonkin sitten vaikka istuma-amme, jos muu ei mahdu! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)