keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Kuulumisia lomalta

Heipparallaa! On tullut vähän taukoa bloggailuun, mikä johtuu siitä, että oon lomalla ja liikkumiset on jäänyt täysin :D Kumma juttu, että mulla ei ois mitään muuta kuin aikaa, mutta treenaaminen tai juokseminen ei oo kiinnotanut pätkääkään. Mielummin chillailen takapihalla riippumatossa ja luen kirjaa :)

Eilen kuitenkin lähdettiin mieheni kanssa ihan pienelle lenkille. Huomaa kyllä hyvin, mitä vahinkoa tällanen monen viikon löhöily on saanut aikaan! 4 km tuntui ihan tuskaselta - hengittäminenkin oli vaikeeta! 4 km jälkeen pysähdyttiin pururadan varrella oleville laitteille. Tein siinä 20 x 3 settiä lihaskuntoa käsille ja jaloille. Käsilaitteessa istutaan ja vedetään ylhäältä alas omaa painoa joko myötä- tai vastaotteella. Tuntuu nyt mukavasti yläselässä, hartioissa ja ojentajissa :) Jalkalaitteessa istutaan ja työnnetään omaapainoa pois ja ylöspäin, vähän niinkuin kaaressa, jos hiffaatte :) Lihaskunnon jälkeen hölkättiin vielä 1 km takas kotiin.

Oon yrittänyt pitää syömisistä siltä osin kiinni, että syön aamupalan, välipalan ja yhden kunnon ruuan päivässä. Karkkia ja herkkua on mennyt joka päivä niin että napa rutkuu!!! Paino ei kuitenkaan oo noussut, ainoot muutokset, jotka kehossa huomaan on alimman mahamakkaran hienoinen kasvu/löystyminen sekä haban pieneneminen, mikä surettaa mua suuresti. 

Aamupuuro pakastemustikoilla. Kohta kai alkaa tuoreetkin mustikat olla kypsiä poimittavaks :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)