perjantai 26. heinäkuuta 2013

Iltalenkillä

Mä olen aina tykännyt liikkua ennemmin illalla kuin aamulla. Musta on ihana lenkin tai treenin jälkeen päästä vaan kotiin lepäämään. Ei tarvii myöskään yhtään säästellä energiaa treenatessa, kun ei ole treenin jälkeen muita suunnitelmia :)

Eilen lähdin klo 8 aikaan lyhyelle iltalenkille. Ilma oli ihanan leppoisa, aurinko paistoi, mutta ei ollut liian kuuma, eikä kyllä liian kylmäkään. Siis just sopiva. PolarBeat-sykevyöni ei jälleen kerran ollutkaan toiminut lenkin aikana, mutta laskeskelin, että noin 7 km tuli juostua aikaan 45-50 min. Eli ihan lepposalla tahdilla lönkyttelin pururadalla. Pitkästä aikaa lenkillä oli sellanen henkisesti rentouttava vaikutus. Katselin kuinka matalalla oleva aurinko siivilöityi puiden lomasta, linnut lauloi ja oravat kipitteli :) Ihanaa!

Aamupuuro tuoreilla marjoilla! Nam :)
Rakastan keskikesää, kun marjat alkaa vihdoin kypsyä. Kävin jo mökillä pomimassa mustikoita sekä vanhemmilla kähveltämässä puna- ja mustaviinimarjoja puskista :D Viinimarjat olivat osittain vielä raakoja ja melko kirpeitä, mutta kun en vaan voinut vastustaa. Osan pomituista marjoista laitoin jo pakkaseen, mutta nyt viikonloppuna olis tarkoitus mennä uudelleen mustikkaan ja käydä tarkastamassa joko loputkin viinimarjat olis kypsyneet.

Oletteko te enemmän aamu- vai iltatreenaajia? Mistä ihmeestä saatte energiaa ja intoa kammeta aamuisin ylös sängystä treenaamaan lähteäksenne? :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)