tiistai 30. heinäkuuta 2013

Treenikengät haussa

Oon ruvennut miettimään uusien treenikenkien hankkimista. Tällä hetkellä mulla on käytössä Reebokin EasyTone -kengät. Ne ei kuulemma oikein sovi kyykkyihin ja muihin jalkaliikkeisiin, koska niissä on ilmatyynyt kantapään ja päkiöiden alla (mikä niissä juuri onkin pointtina, koska kokoajan joutuu "tasapainoilemaan"). 

Haluaisin jotkut tukevammat ja vaimentamattomat treenikengät erityiysesti kyykkyjä silmälläpitäen.  Toisena kriteerinä on ehdottomasti keveys ja "sirokkuus". Kolmantena väri :D Järkytyin, kun kattelin nettikaupoista ihan peruslenkkareiden hintoja... Mutta kyllä se on paras hankkia kunnon kengät, ettei riko nilkkoja ja polvia :) Se on vähän niinku sijoitus itseensä! :D

Seuraavanlaisia kenkiä oon nyt silmäillyt. Täytyy tietysti vielä päästä sovittamaan, ennen kuin teen mitään päätöksiä.


Nike Free Bionic

Nike Free TR Fit 3
Adidas Adipure TR 360

Minkälaisia treenikenkiä teillä on käytössä? Netistä lueskelin, että monet käyttää painikenkiä salilla. Onko kokemuksia?

kuvat: www.stadium.fi



1 kommentti:

  1. Moi!

    En ole kokenut painikenkää vielä, mutta nyrkkeilykenkiä olen joskus silloin tällöin pitänyt salilla ja nimellisesti Adidas Box Hogeja. Kevyet on eikä mitään ylimääräistä kannan alla.

    Suurimman osan ajasta pidän entisiä tennareita. Tasapohjat ja kevyet. Ja tyylikkäät :D. Monia erivärejä eikä periaatteessa ole kovin kalliita salikengiksi.

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)