tiistai 16. heinäkuuta 2013

8 km ja Kari Traan juoksutakki

Oon käynyt tässä muutamana päivänä nyt juoksemassa lyhyempiä lenkkejä ja tänään uskaltauduin viime viikkoisen katastrofin jälkeen jälleen yrittämään vähän pidempää lenkkiä. Ja hyvinhän se meni :) 8 km meni kuin vettä vaan 56 minuutissa. 

Juoksin ensimmäisen kilometrin ihan hissuksiin lämmittelynä. Keskimmäiset 6 kilometriä pyrin pitämään vauhdin 7 min/km ja sykkeen 140-150. Viimeinen kilometri oli tarkoitus palautella, mutta heti pururadalta pois tullessani törmäsin naapurin söpikseen ja luonnollisestikaan en voinut näyttää laiskalta lönköttelijältä, vaan vauhti nopeutui alle 6 minuttiin per kilometri :D 




Ilma oli tänään todella kylmä ja otinkin ekaa kertaa käyttöön Kunto Plus -lehden tilaajalahjana saamani Kari Traan juoksutakin. Takki on ihan ohutta, melkein öjlysen tuntuista materiaalia, joten ajattelin sen pitävän hyvin tuulta. Takki oli kuitenkin ihan liian kuuma tälläkin +16° tuulisella säällä, joten riisuin sen jo ekan kilometrin aikana.


Takki vaikuttaa muuten ihan laadukkaalta, mutta vetoketju meinaa jo heti jumittaa. Helmassa ja kauluksessa on kiristysnauhat. Hihansuissa ei ole reikiä peukaloille, mistä pieni miinus. Kyllähän tämän ilmatteeksi ottaa, mutta enpä varmaan 20 euroa enempää maksaisi :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)