sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Kädet tärisee

Olipa vaan oikein antoisa käsitreeni salilla tänään. Sain olla salilla ihan yksin vapaapainonurkkauksessa melkein koko ajan. Lisäsin hieman painoja tiettyihin liikkeisiin ja otin kulmasoudun mukaan ohjelmaan.  Lyhensin myöskin lepoaikaa sarjojen välillä himan niin, että sain koko ohjelman tehtyä tunnissa. Tältä näyttää tällä hetkellä mun yläkroppaohjelmani:

Yläselkä veto edestä laitteessa: 29 kg x 10
Yläselkä veto ylhäältä taljassa: 35 kg x 8
Kulmasoutu: 20 kg x 10
Pystypunnerrus: 7 kg käsipainot x 10
Pystysoutu: 8 kg käsipainot x 10
Vipunosto: 7 kg käsipainot x 8
Hauis: 7 kg käsipainot x 8
Ojentaja: 10 kg käsipaino x 10
Leveä punnerrus: 20 x 2
Kapea/ojentajapunnerrus: 5 x 2

Jokaista liikettä teen 3 sarjaa ja kutakuinkin tässä järjestyksessä. Pystypunnerrukset tein tänään ekaa kertaa istualtani, mikä helpotti tosi paljon, kun ei tarvinnut varoa selän notkahtamista. Hauisliikkeen kanssa oon vähän kahden vaiheilla: pitäiskö tehdä "suoria" kääntöjä vai vasarakääntöjä. Tänään ratkaisin ongelman tekemällä haboja kolmella tavalla: suoraan (ihan kuin ois tangolla tehnyt), kääntäen (painot alhaalla osottaa eteenpäin ja nousee rinnalle niin, että osottaa sivuille) sekä vasarakäännöt. 

Onko teillä mielipiteitä siitä, mikä habaliike on paras tai tehokkain? Onko hyödyllistä tehdä sekä "suoria" että vasarakääntöjä vaikkapa se kolme sarjaa kumpaakin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)