torstai 23. toukokuuta 2013

Kotitreenailua ja kuntosalitouhua

Sisustin yhden ylimääräisen makkarin "kuntoiluhuoneeksi" :) Eli raahasin sinne peilin ja käsipainot :D Siihen ei paljoa vaadittu. Sateisen sään takia en oo pääsyt juoksemaan eilen enkä tänään, mutta meinasin nyt treenailla lihaskuntoa kotona, jotten ihan laiskistu. Aamupäivällä tein jalkaliikkeet täällä jo esitellyllä kaavalla. Illemmalla teen vielä käsitreenin täällä esitellyllä tavalla :)





Huomasin muuten, että Fitfarmilla alkaa 3.6. uusi Superdieetti nettivalmennus. Kaivelin jo luottokorttia esille, että nyt ilmottaudutaan, mutta rupesin sitten miettimään, että tarviinko mä tota oikeesti. Mä kyllä tiedän hyvin tarkkaan miten mun pitäis syödä. Ongelma on lähinnä itsekurissa ja siinä, että töiden jälkeen ei vaan oikein jaksais tehdä kunnon ruokaa. Treenaamisen suhteen Superdieetti ei välttämättä oo mulle ihanteellinen, koska mulla ei ole kuntosalijäsenyyttä. Viikon kolmesta treenistä kaksi olis kuntosalilla tehtäviä ja vaan yksi kotitreeni. Menee vähän hukkaan. Oikeastaan se mentaalivalmennus ja ryhmätuki vois olla suurimmat plussat Superdieetissä mun kohdallani.

Oon miettinyt, että kesällä, kun on tauko potkunyrkkeilystä, ottaisin kuukauden jäsenyyden läheiselle kuntosalille. Oikeastaan oon alkanut kaipaamaan kuntosalitouhua, vaikka jossain vaiheessa siihen kyllästyinkin. Totuus on se, että haba (ja muutkin lihakset) kasvaa rautaa nostamalla, enkä oikein tunnu pääsevän samoihin tuloksiin kotitreenailulla. Ptokunyrkkeilyä en halua lopettaa, koska se on niin hauskaa. Juokseminen on myös jollain tasolla "ihanaa" ja ykisenkertasesti niin tehokasta liikuntaa, ettei sitäkään kokonaan voi jättää. Missäs välissä sitä sitten kerkeis salilla käydä? :D

6 kommenttia:

  1. Hommaat leuanveto tangon kotiin! Sillä ja pätkällä köyttä pystyy treenaamaan selän, hauikset ja ojentajat ihan yhtä hyvin ku salilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leuanvetotanko olis kyllä hyvä olla, ihan vaan koska leuanveto on niin hyvää treeniä koko yläkropalle :)

      Poista
  2. Hei! Olen lähettnyt sunulle haasteen.
    Se löytyy blogistani http://juoksukenka.blogspot.fi/2013/05/haaste.html
    Haasteen tarkoituksena on löytää uusia blogeja ja antaa huomiota niille, joilla on alle 200 lukijaa.
    ...no, tuota lukijamäärää on vaikea arvioida, koska haasteessa ei kerrota, mistä aikajaksosta on kyse, mutta
    lieneekö tuo niin tarkkaa? – ei varmaan!
    Vaikeinta oli löytää 11 haastettavaa blogia.

    Pahoittelen jos tämä tulee sinulle, joka on haastettu jo aiemmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta, mutta olen saanut sen jo aiemminkin :) Itsekään en millää meinannut löytää 11 haastettavaa, joten taisin laittaa sen vaan viidelle :)

      Poista
  3. Juokseminen on tosiaan ihanaa ja helppoa liikuntaa. Mulle se olisi niin paljon luontaisempaa lähteä lenkille (etenkin näin kesäisin!) kuin käydä salilla. Mutta se on vaan ollut pakko myöntää, että salitreenillä se rasva palaa ja patti tulee esille. Juokseminen piti mut vaan hintelänä, mutta ei ollut oikein minkäänlaista lihaserottuvuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua jo ihan surettaa ajatus siitä, että pitäis vähentää/lopettaa juokseminen ja alkaa käydä sen sjiaan salilla :/ Pelkään myös, että kestävyyskunto rapautuu: musta on hyvä tietää, että tarpeen vaatiessa juoksen 10-15 km tosta vaan :)

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)