lauantai 25. toukokuuta 2013

Herkkupäivä paras päivä

Kaksi viikkoa (!) oon tätä herkkupäivää odottanut ja nyt se on käsillä! Heti aamupalaks söin jäätelön, sitten vähän suklaata kahvin kanssa ja nyt on menossa salmiakkipussi. Oi tätä ilon ja onnen päivää! :D Muutama herkkulipsahdus on tässä menneillä viikoilla sattunut: paahtoleipää Nutellalla. Ei onneks mitään sen traagisempaa :)


Jossain vaiheessa meinasin, että yrittäisin syödä herkkupäivänäkin vaan muutaman überherkun, mutta kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, ei taida onnistua. Kaupassa oli vaan pakko varautua siihen, että tänään saattaa tehdä mieli popcornia, suklaata, hetelmäkarkkia tai vaikka jädeä. Kauheetahan se ois, jos ne herkut, joita kaapissa on, ei maistuiskaan vaan mieli tekis jotain ihan muuta. Better be safe than sorry! :D Kaikkea ei oo pakko syödä, mutta jos kaikki menee, niin sitten menee.


Tänään ei urheilla, vaan otetaan rennosti ja HERKUTELLAAN! :D

Täytyy tunnustaa, että torstaista lähtien oon vaan laskenut tunteja lauantaiaamuun :) Ja miten paljon paremmalta kaikki herkut maistuukaan, kun ei oo pitkään aikaan syönyt! Kannatti odottaa <3

3 kommenttia:

  1. Sulla todellakin on herkkupäivä! :) Mutta kuten itse sanoit, better be safe than sorry! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää välillä "vähän" herkkutellakin :D Seuraavan kerran sitten taas kahden viikon päästä :)

      Poista
  2. Herkkupäivät on parhaita just silloin kun on malttanut odottaa sen sovitun aikavälin ilman herkkuja. ;)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita :)